Dur atac a Pablo Alborán: «Torna a l'armari. Ningú te necessita»

El cantant ha rebut molts missatges de suport, però també fortes crítiques
El cantant ha rebut molts missatges de suport, però també fortes crítiques | València Diari

 

Pablo Alborán va confessar la seua homosexualitat el passat dimecres 17 de juny a través d'un vídeo publicat en el seu compte d'Instagram per a la sorpresa de molts, però no per a altres, que ja ho sospitaven. Després de la seua confessió, el cantant va rebre numerosos missatges de famosos i anònims que aplaudien la seua valentia, però també va ser blanc d'algunes crítiques.

 

La youtuber Esty Quesada, més coneguda com a 'Soy una pringada', ha sigut especialment dura amb Pablo Alborán i no està disposada a mostrar-li el seu suport: «Has amagat ser gai per a fer-te famós i entrar en el mainstream». Esty, que ja es va declarar fa temps bisexual, considera que el cantant usa la seua tendència sexual només per a guanyar-se l'afecte del públic.

 

«Tu te lleves i te poses els principis i l'orgull quan t'interessa. Torna a l'armari, que ningú te necessita en esta lluita», sentencia la youtuber. «A demés deixes anar el discurset 'fake' abanderat de 'soc gai i no passa res'. Si no passas res no hagueres ocultat la teua sexualitat anys i anys. Sí que passa. Si hagueres escrit sobre voler als homes, la indústria no t'hauria volgut», continua opinant Esty Quesada.

 

La crítica més dura a la confessió d'Alborán

'Soy una pringada' reitera que el cantant no és qui per a abanderar-se per la causa homosexual quan ho ha estat ocultant durant molt de temps: «Vas preferir triomfar a ser fidel a tu mateix. És lícit, molt bé. Però ara no vages de víctima. Ací hi ha gent que sempre hem anat de cara amb la nostra sexualitat i ens hem arriscat des del minut 0. Ningú te necessita».

 

 

Després de fer pública la seua opinió, la mateixa Esty va ser criticada per les seues paraules: «Qui es creu que és per a dir-li a ningú que torne a l'armari? I qui es creu que és per a parlar en nom de tota la comunitat dient a qui necessita la nostra lluita i a qui no?», deia una d'estes veus. Encara que, d'altra banda, hi ha qui opina igual que la 'influencer' i considera que Pablo Alborán ha fet servir la seua homosexualitat per a «fer màrqueting».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!