El consell de la dona de Fernando Sim贸n per a no ser reconegut pel carrer

El metge epidemi貌leg revela en 'Planeta Calleja' com li ha canviat la vida en mig any
Fernando Sim贸n ha participat al programa 'Planeta Calleja'  | Cedida

La cara visible de la pand猫mia en el nostre pa铆s, el metge epidemi貌leg Fernando Sim贸n, quedar脿 en el nostre record d'este any i, segurament, en els llibres d'hist貌ria juntament amb la gesti贸 de Pedro S谩nchez. El seu car脿cter pr貌xim i la seua manera de transmetre les q眉estions relacionades amb la crisi sanit脿ria l'han convertit en un personatge molt viral, sobretot en les xarxes socials.

De les seues frases m茅s populars s'han arribat a creat GIFs, can莽ons, stickers i en m茅s d'una ocasi贸 ha sigut trending topic en Twitter. La sensaci贸 de proximitat i l'espontane茂tat s贸n algunes de les caracter铆stiques amb les que Sim贸n ha sorpr茅s en alguna ocasi贸. Una personalitat que l'ha portat a acceptar la invitaci贸 de Jes煤s Calleja a participar en el programa 'Planeta Calleja'. Una participaci贸 que ha provocat tota classe de cr铆tiques per貌 tamb茅 mostres de suport.

Fernando Sim贸n ha revelat la seua part m茅s 铆ntima i ha volgut explicar les pors i el cansament emocional que va viure durant el moment m茅s 脿lgid de la crisi del coronavirus. Per貌 no nom茅s ha parlat de la Covid-19, tamb茅 ha volgut donar-se a con茅ixer i mostrar com 茅s el seu dia a dia.

 

La dona de Fernando Sim贸n: 芦Per a que no te reconeguen no parles禄

Durant el programa el metge ha demostrat que el deport 茅s una de les coses que m茅s li relaxa i el fa desconnectar. En esta aventura amb Jes煤s Calleja en Palma de Mallorca ha escalat i ha anat amb bicicleta. En tot moment van destacar que no portaven mascareta perqu猫 s'havien fet la prova PCR i havia sigut negativa.

D'altra banda, tamb茅 va reiterar que la seua vida ha canviat completament des del passat mes de mar莽 quan va comen莽ar a eixir di脿riament per la televisi贸. Ara no pot anar pel carrer sense que el reconeguen. De fet, ha arribat a la conclusi贸, juntament amb la seua dona, de qu猫 m茅s enll脿 del seu f铆sic, la gent el reconeix nom茅s en escoltar la veu, incl煤s si no el veuen.

D'esta forma que la seua dona li ha donat un consell per a que no intente cridar l'atenci贸 all脿 a on va: 芦El primer que em diu la meua dona per a que no em reconeguen 茅s que no parle. No em diu que em pose la mascareta o que em done la volta. La gent em reconeix per la meua veu fins i tot d'esquena禄, ha revelat Sim贸n, sobre la curiosa recomanaci贸 de la seua dona.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Les ll脿grimes de Mar铆a Teresa Campos recordant al seu ex Bigote Arrocet" "Sonsoles 脫nega confessa el que m茅s desitja despr茅s de la seua separaci贸"