Estudiants de l'UJI intenten omplir els rebosts de les treballadores de la neteja

Grups d'estudiants solidaritzats amb la causa estan organitzant una recollida d'aliments perquè les vaguistes no es vegen obligades a tornar a la feina per manca de recursos

Evitar que les treballadores de neteja en vaga es vegen obligades a cedir per manca de recursos econòmics, és l'objectiu de les recollides d'aliments que estan organitzant grups d'estudiants solidaritzats amb la causa.

Mentre hui mateix sembla que les negociacions entre treballadors i empreses es reprenen. Part de l'estudiantat de l'UJI va decidir en assemblea que el seu suport no fos únicament simbòlic i visible després d'una pancarta o cridant consignes d'adhesió a la causa de 'negociació per un salari digne' i precisament per això s'estan organitzant recollides de menjar i productes de neteja.

Després d'una setmana de vaga, i amb uns salaris, de vegades, inferiors al SMI, els joves saben que la solvència econòmica és clau per poder fer front a la manca d'ingressos que suposa no treballar i més en economies, ja de per si minvades. Per això, este dissabte ja es van situar alguns grups informatius a l'entrada de supermercats explicant les raons de la recollida solidària i hui segueixen les accions a diferents facultats.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Ajornada' a Castelló la vaga del sector de la neteja per la futura intermediació" "Coneix els set consells per a ajudar els teus fills a memoritzar millor"