José Sacristán protagonitza l’anunci de l’edició ‘més valenciana’ dels Goya

L'actor recorre la ciutat del Túria promocionant les nominades a millor pel·lícula
L'actor recorre la ciutat del Túria promocionant les nominades a millor pel·lícula | Cedida

L'actor i futur Goya d'Honor 2022, José Sacristán, és el principal protagonista del espot que ha llançat l'Acadèmia del Cine per a promocionar la 36a edició dels premis del sèptim art espanyol.


En el xicotet vídeo publicitari dirigit per Dani de la Torre, es veu a Sacristán casa per casa contant les bondats de les cintes nominades a millor pel·lícula (El buen patrón, Maixabel, Madres Paralelas, Mediterráneo y Libertad).


L'actor recorre diversos indrets de València com la Plaça de l'Ajuntament, la Plaça de la Verge, la Ciutat de les Arts i les Ciències... La capital valenciana acollirà aquesta edició dels Goya el pròxim 12 de febrer, per commemorar el passat centenari del naixement del director Luis García Berlanga (1921-2010), ja que la gala de l'any passat hagué de celebrar-se virtualment a causa de la pandèmia.


El espot rememora així els inicis en la professió dramàtica del veterà intèrpret, quan havia de compaginar les arts escèniques amb el treball de venedor porta a porta del Cercle de Lectors.


Dani de la Torre, director de pel·lícules com El desconocido, La sombra de la Ley y Life is life, serà l'encarregat de conduir la gala i junt amb un equip de guionistes i realitzadors encapçalats per Bárbara Alpuente, Ángela Arnero, Nuria Roca i Alberto López.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos paparazzis condemnats a pagar 340.000 per fotografiar la periodista Mariló Montero" "Alfafar reprén el projecte educatiu Activa la teua ciutat"