EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Cap rastre de Malú i Albert Rivera durant la boda de Melendi

La parella continua sense fer aparicions públiques
Malú i Albert Rivera no van a la boda de Melendi | TELECINCO

 

La boda de Melendi tenia un clar atractiu per a la premsa del cor, l'aparició de Malú i Albert Rivera com a parella oficial durant l'enllaç del cantant. A pesar de les grans expectatives, ningú va vore ni a la neboda de Paco de Lucía ni al líder de Ciutadans.

  

L'enllaç matrimonial de Melendi i Julia Nakamatsu prometia, no només per la festa i la cerimònia, sinó pels famosos que estaven convidats. Entre ells estaven David Bisbal, Alejandro Sanz i Malú, companys de 'La Voz' de l'asturià.

 

La parella encara no ha assistit a cap acte públic

La gran expectació era vore si Malú aniria acompanyada de la seua parella, el polític Albert Rivera. Després d'un estiu sense rastre, la parella ha continuat sense aparéixer: cap dels dos va assistir a la boda. Cal recordar que la primera i, fins al moment, última aparició pública dels dos, va ser quan el polític va eixir de l'hospital després del seu ingrés a on, fins i tot, es va parar per a parlar amb els mitjans sobre el seu estat de salut, mentres Malú es dirigia cap al cotxe.

 

La parella va fer la seua primera aparició pública a l'eixida de l'hospital | Cedida

 

David Bisbal, possible responsable de l'absència de la parella

Es rumoreja que l'absència de la parella és a causa de l'assistència de David Bisbal i la seua dona Rosanna Zanetti. Segons la col·laboradora de 'Sálvame', Laura Fa, el cantant d'Almeria i Malú no es porten bé. La seua relació no és gens bona, ja que durant l'any 2013 els dos van tindre problemes quan feien el programa 'La Voz'. «Des que van tindre 'l'enganxó' van decidir no treballar més junts», ha afirmat la periodista en el programa de Telecinco.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!