El motiu pel que María Teresa Campos va deixar plantat ahir a Telecinco

La presentadora va decidir a última hora no assistir a 'Hormigas Blancas'

María Teresa Campos al plató de 'Sálvame'
María Teresa Campos no va assistir al programa de la temporada d'Hormigas Blancas' | Telecinco

Este diumenge, 20 de setembre, Telecinco va emetre l'últim programa de la temporada de 'Hormigas Blancas' i ho feia repassant la vida de Bertín Osborne. Col·laboradors habituals com Mila Ximénez, Lydia Lozano, Beatriz Cortazar o Cristina Cifuentes van participar durant el debat del programa.

Al llarg del documental, conduït per Carlota Corredera, es va parlar de la vida amorosa de Bertín Osborne i tot pareixia anar segons el previst però, els espectadors es van donar compte que quan es va començar a parlar de 'les Campos' es fixaren que faltava María Teresa Campos. Tot i que l'organització tenia prevista la seua participació, finalment la mare de Terelu Campos va decidir no assistir al programa com havia fet durant les últimes setmanes.

L'absència de María Teresa Campos no va ser causada per cap problema de salut d'última hora i Carlota Corredera deia en directe: «Esta nit en el plató hauria d'haver estat amb nosaltres, com ja ha estat en altres documentals que hem fet». La presentadora va assenyalar que el programa s'havia posat en contacte amb ella i «ens va dir que sí que venia».

María Teresa Campos, lluny de Telecinco

L'encarregada de tots els acords de contractes de María Teresa Campos és la seua filla Carmen Borrego. La presentadora d'Hormigas Blancas' va explicar que quan van telefonar a Borrego esta els va dir que «María Teresa Campos no vindria al nostre programa».  

Al plató ningú va ser capaç d'entendre este moviment que la presentadora malaguenya havia decidit fer perquè sempre ha estat col·laborant al programa de Telecinco. Tot i que s'ha de tindre en compte que en algunes de les entregues, com amb la de Rocío Carrasco, la presentadora va fer unes declaracions molt polèmiques. 

Per la seua part, Carlota Corredera va explicar que creu que 'les Campos' estan enfadades amb la cadena per tot el que ha passat últimament i va declarar que «jo crec que és perquè està enfadada amb Telecinco, però això ja és una teoria meua».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari