Marta Sánchez s'il·lusiona de nou amb Miguel Such, un mallorquí de 42 anys

L'actor és conegut per les seues participacions en 'Compañeros' i en l'edició de 2008 de 'Supervivientes'
Portada de la revista '¡Qué me dices!' este dilluns, 11 de desembre| ¡Qué me dices!

La cantant Marta Sánchez podria haver tornat a trobar l'amor, segons ha publicat esta setmana la revista ¡Qué me dices! amb unes imatges en què apareix en una actitud prou afectuosa amb un conegut actor i presentador espanyol. 

Concretament, es tractaria de Miguel Such, un actor mallorquí que complix 42 anys este 15 de desembre i que ha aparegut en diversos projectes d'èxit en televisió.

En les imatges que ha publicat la revista apareixen la cantant i l'actor en un restaurant del centre de Madrid, compartint bona sintonia i mirades molt còmplices que han fet botar tots els rumors.

Exitosa carrera en cine i televisió

Sense anar més lluny, l'actor va participar en l'edició de 2008 de 'Supervivientes', que es va dur a terme a Hondures. A més, va passar per la coneguda sèrie d'Antena 3 'Compañeros' i també ha sigut presentador de MTV Espanya durant 5 anys. 

Actualment, Such es troba treballant en la cadena de televisió colombiana RCN i fins i tot ha sigut premiat amb un Emmy per la seua labor allí. A més, participa en la pel·lícula 'Loving Escobar', dirigida per Fernando León de Aranoa i en la qual també apareixen Javier Bardem i Penélope Cruz.

Marta Sánchez va trencar al maig amb la seua parella, Casey Ustick

Marta Sánchez va posar punt final a la seua relació amb el jove Casey Ustick, un californià amb el qual la cantant va mantenir una relació des de 2016 fins a maig d'este 2017.

La cantant va explicar que el motiu de la seua ruptura va ser que «no li agradava la seua forma de ser», ja que li semblava immadur. Tots dos es van deixar vore diverses vegades per Madrid. Ustick, un alt executiu americà i establit en Sant Diego, va conéixer a Marta Sánchez a Miami, on la cantant residia al costat de la seua filla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alarmant percentatge de gent que fa esta 'guarrada' durant el sexe" "Al·lucina: Estos són els joguets sexuals que més compren els espanyols"