La nova parella de Lidia Torrent

La filla d'Elsa Anka ha publicat una tendra fotografia amb l'exfutbolista Jaime Astrain
Lidia Torrent confirma la seua relació amb Jaime Astrain | Gtres

Poc abans de començar l'estiu, Lidia Torrent i Matias Roure van posar fi a la seua relació després de 3 anys junts. Ara, ha publicat una fotografia amb Jaime Astrain, la seua nova parella.

  

El passat mes de juny, Lidia Torrent i el seu company de treball en 'First Dates' van decidir no continuar amb la seua relació sentimental. A partir d'ací, molts mitjans van relacionar a la presentadora amb l'exfutbolista i actual tertulià de 'El Chiringuito', Jaime Astrain. Amb el temps, la parella ha sigut fotografiada en diferents llocs junts i en actitud molt afectuosa, a pesar de què cap dels dos ha confirmat mai la seua relació.

Relació confirmada i consolidada

Mig any després dels primers rumors, la filla d'Elsa Anka per fi ha publicat una fotografia en les seues xarxes socials amb Jaime Astrain amb qui apareix molt acaramel·lada. Fins ara, només han penjat una fotografia junts i va ser en el perfil de l'exfutbolista, a on este felicitava l'aniversari a la presentadora.

De futbolista a model i tertulià

Jaime Astrain actualment treballa com a model i també col·labora en el programa deportiu de 'El Chiringuito'. Pel que fa a la seua faceta deportiva, Jaime Astrain ha format part d'equips com l'Osasuna, l'Écija, el Cartagena o el Real Jaen. A més, la temporada 2011/2012 va fitxar pel Còrdova. La seua carrera futbolística es va aturar l'any 2015, quan va anunciar la seua retirada per a dedicar-se a nous reptes professionals.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paula Echevarría sorprén amb un look 'low cost'" "Gran cabreig de Victòria Frederica a les portes de la seua universitat"