Paula Echevarría mostra la seua passió per Inditex en tots els seus 'looks'

Els seus últims estilismes estan plens de peces de roba de les col·leccions de Zara i Stradivarius
L'actriu Paula Echevarría  | Cedida

Paula Echevarría és coneguda, a més de per ser actriu, per ser una de les 'influencers' d'Espanya amb més seguidors a les xarxes socials. Els seus estilismes, que acostuma a compartir en el seu compte d'Instagram o en el seu blog de la revista de moda 'ELLE', reben de forma habitual elogis dels seus fans. És així especialment quan coneixen, perquè així ho explica la mateixa Paula, de quines marques són les peces de roba.

Torna a Instagram amb els seus 'looks' després de les vacances

La seua activitat a Instagram durant aquest estiu ha estat més centrada a publicar imatges de les seues vacances i sobretot dels moments que ha viscut amb la seua parella Miguel Torres. Però ara sembla que ha fet la seua particular 'tornada a la feina' i els seus comptes en les xarxes socials comencen a estar novament plens d'instantànies dels seus estilismes.   

En aquests primers dies de setembre, l'actriu asturiana s'ha mantingut fidel a la seua marca favorita, Fetiche Suances. A la vegada, ha completat els seus estilismes amb complements de la marca Gucci, com per exemple luxoses bosses de mà o cinturons que poden arribar a tindre preus d'entre 300 i 1.400 euros. 

Inditex, la firma més utilitzada per Paula els últims dies

Tot i això, Paula ha canviat aquesta tendència darrerament, ja que ha apostat fort per les peces de les col·leccions d'Inditex, sobretot de les marques Stradivarius i Zara. A aquesta última, pertanyen unes sandàlies planes, que li han costat 29,95 euros, que apareixen en quasi totes les últimes fotos de l'exparella de David Bustamante.

Echevarría les ha portat contínuament, combinant-les amb vestits, faldes o pantalons i en estilismes més 'casual' o formals. Aquestes sabates no són l'únic complement d'una de les firmes d'Amancio Ortega que utilitza l'actriu. També se l'ha pogut veure amb unes arracades de pasta, que es poden comprar per 7,99 euros, de forma geomètrica i un estampat 'animal print' de la marca Stradivarius. 

Paula ha compartit diverses imatges seues amb altres models de la marca Stradivarius, especialment faldes. Concretament, dos faldes vaqueres de color negre i una altra de color beix, que es poden adquirir per 17,99 i 15,99 euros respectivament.  

L'actriu també ha recuperat alguna peça d'antigues col·leccions de Zara. En concret, ha utilitzat una americana, que es venia per 29,95 euros, de color blau anyil, un color que està posant de moda Meghan Markle. La Duquessa de Sussex va lluir un abric d'aquest color en el seu últim acte públic.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FELICITAT: El fill d'este exjugador del València abandona l'hospital després de 5 mesos" "ATENCIÓ: Iñaki Urdangarin apareix en públic a només un mes d'un dia clau pel seu futur"