Primeres paraules d'Álex Lequio després del seu ingrés hospitalari

El fill d’Ana Obregón ha parlat de la importància de la companyia d’un animal per a superar qualsevol moment difícil i ha presentat a Bobby, la seua mascota
 
Álex Lequio ha organitzat una festa de disfresses per a animals | GTRES

 

Álex Lequio ha demostrat en més d’una ocasió ser un exemple a seguir pel seu coratge i la seua energia. El fill d’Ana Obregón s’està enfrontant des de fa temps a una malaltia, però això no l’impedix continuar amb els seus objectius professionals i les seues aparicions públiques. De fet, Lequio ha tornat a aparéixer en els mitjans de comunicació per haver sigut amfitrió d’una festa de disfresses per a gossos.

 

Respecte al seu últim ingrés en l’hospital, l’empresari l’ha descrit com «un contratemps». Ha insistit en el fet que la seua actitud continua sent positiva i ha confessat que està rebent un suport imprescindible per part de sos pares, ja que «han estat allà un 140%» al seu costat. Encara que el procés de recuperació pot ser difícil, Álex Lequio ha volgut transmetre forces a les persones que patixen la mateixa malaltia.

 

Álex Lequio parla de la importància de tindre una mascota

Lequio ha parlat sobre la seua recaiguda i el seu últim ingrés hospitalari: «M’he fet una tribu d’infermers i infermeres molt amics i també compartisc amb ells les meues idees, de fet, en la seua creació, també han col·laborat uns quants». A més a més, l’empresari ha deixat clar que anar a l’hospital és «com qui va a fer-se una anàlisi», i no ha volgut donar-li importància.

 

Álex Lequio sempre ha demostrat ser una persona amb una actitud molt positiva  | ABC

 

D’altra banda, el fill d’Ana Obregón ha parlat sobre un altre suport que l’està ajudant en este moment tan delicat, Bobby: «A mi m’encanten els animals. He tingut animals des de que era menut. No crec que es puga vincular una etapa de la meua vida al fet de voler tindre o no voler tindre un animal. Crec que la gent ha d’adoptar sempre i, si els hi agraden els animals, sempre és un bon moment per a tindre'n un». El jove empresari ha demostrat el seu amor pels animals i ha recalcat la importància de la companyia d’un animal per a superar una difícil etapa vital.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!