Álex Lequio patix una recaiguda en la seua lluita contra el càncer

Es desconeix si haurà de tornar a viatjar als Estats Units per a reprendre el tractament que va rebre durant sis mesos
Álex Lequio torna a enfrontar-se al càncer | Instagram

 

Nou revés per a Álex Lequio. Saltaven les alarmes quan sa mare, Ana Obregón, era absent en la presentació de la nova edició de 'Masterchef Celebrity' en la que participa. Els rumors apuntaven a una possible recaiguda d'Álex en el càncer que ha patit durant molt temps.

La revista 'Hola', amb qui el jove manté una bona relació, ha volgut aclarir la informació, i Álex Lequio ha donat la notícia amb tota sinceritat: hi ha hagut un «contratemps» en la seua lluita contra la malaltia.

Un «contratemps»

Álex Lequio s'ha sincerat amb la revista '¡Hola!', amb la que manté una bona relació  | Instagram

 

La publicació tocava per telèfon al fill d'Ana Obregón i ell els reconeixia que havia aparegut un imprevist inesperat en els seus avanços contra el càncer. Ha sigut, concretament, durant una revisió rutinària, indispensables per al seguiment d'una malaltia com esta, quan s'ha detectat el problema, que obliga de nou Álex a agarrar forces per a seguir en la lluita.

Amb tot, pareix que té més ganes que mai de tornar a recuperar-se i encara esta nova etapa amb optimisme i positivisme. De moment, desconeix si haurà de tornar als Estats Units, a on va estar sis mesos rebent un tractament, després que el 2018 li diagnostiquaren el càncer.

Álex aclaria també que vol «fer bé les coses, prendre les decisions amb calma i anar vegent quins passos fer per a enfrontar-se a la patologia». Per descomptat, comptarà sempre amb el suport dels seus pares i, evidentment, de Carola, la seua nova parella.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"💘El secret amorós més ben guardat de Rosalía que ha compartit amb els seus fans" "El gravissim motiu pel que Malú i Rivera no estaven en la boda de Melendi"