Álex Lequio s'haurà de sotmetre a una nova revisió per a controlar el càncer

El fill d'Ana Obregón es troba des de principis d'any a Madrid i segueix amb normalitat la seua vida social i professional
Álex Lequio va assistir a una desfilada de moda infantil | La Coctelera

 

Sembla que el càncer no dona treva a Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. El passat mes de desembre, la família tornava de Nova York després de passar uns llargs mesos de tractament. Van tornar perquè el pronòstic era favorable i tot apuntava al fet que Lequio ja estava curat.

Des de llavors, la família s'ha tornat a instal·lar a Madrid i el fill de l'exparella ha seguit amb la seua vida normal i amb els seus compromisos, tant socials com professionals. Precisament, ha estat en un acte de feina on Lequio ha explicat a la premsa que el maig ha de sotmetre's a una nova revisió que haurà de determinar el seu estat actual de salut. 

El mes de maig ha de tornar a passar una revisió

Malgrat que no hi ha res que apunte que la malaltia s'haja pogut tornar a despertar, el cert és que fins que no es duga a terme la revisió, mai es pot cantar victòria abans d'hora. Lequio va explicar a la premsa congregada a la desfilada de moda infantil 'The Petite Fashion Week' by Charhadas.com la seva situació actual: «Estic a l'espera que em diguen quan he de passar la pròxima ITV, crec que serà en maig. Quan arribe, us ho farem saber».

I és que des que va caure malalt fa poc més d'un any, han estat poques les informacions que s'han filtrat sobre la seua malaltia. La família ha portat amb discreció el tractament a Nova York, tot i que de tant en tant sí que han anat publicant fotografies a les xarxes socials que denotaven l'estat de salut del jove. 

Ana Obregón es va instal·lar a Nova York amb el seu fill | INSTAGRAM

 

  •  

El suport incondicional d'Ana Obregón

En especial la seua mare, Ana Obregón, ha estat molt bolcada amb el seu fill i es va instal·lar junt amb ell als Estats Units per tal de donar-li suport en aquests moments tan difícils. El pare també ha estat al costat del seu fill, tot i que ha protagonitzat més viatges d'anada i tornada.

Precisament Obregón ha explicat ja en dos programes de televisió la dura experiència que ha viscut amb el seu fill. Ho ha fet al programa 'Volverte a ver', de Telecinco, i Land Rober Tunai Show', de la televisió gallega.

D'altra banda, el passat dimecres Obregón va rebre un premi després d'haver viscut, sens dubte, l'any més difícil de la seva vida. Concretament, va assistir al lliurament dels Premis Naranja y Limón, que entrega cada any la penya periodística 'Primera Plana'.

«Fa un any que vam iniciar el calvari, gràcies a Déu i gràcies a oncòlegs meravellosos, als tractaments i gràcies a investigadors, que són els que curen el càncer perquè investiguen i donen solució. Gràcies a ells, tot va fenomenal», deia durant el seu discurs d'agraïment. Ara només cal esperar que la revisió de maig de Lequio siga satisfactòria i que el jove puga continuar amb la seua vida normal, sa i fort.

Ana Obregón ha parlat en dos programes sobre el problema de salut del seu fill | Cedida

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Duríssimes crítiques a Sor Lucía per un polèmic tuit sobre l'incendi a Notre-Dame" "El pitjor moment de Carlos Sobera: la terrible malaltia de la seua dona"