Ana Obregón parla sobre la recaiguda del càncer del seu fill Álex Lequio

L'actriu va aprofitar la seua assistència a una gala per a parlar de l'estat del salut del seu fill
Ana Obregón ha estat en tot moment al costat del seu fill | Instagram

 

Álex Lequio, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio, seguix amb la seua lluita contra el càncer, de la que recentment ha tingut una nova recaiguda. Sa mare informava del seu estat de salut en la seua última aparició pública el 13 de setembre en el Museo de Bellas Artes de Sevilla, a on va assistir per a arreplegar un premi: «Vinc a rebre el premi de la solidaritat i un xec per a l'Associació de Sevilla Contra el Càncer. Vinc per a això, si no, estaria ara amb el meu fill», afirmava l’actriu, per a continuació explicar com es troba ell.

«No tinc cap dubte que ho conseguirà»

«El meu fill es troba bé, és una malaltia llarga i hi ha hagut una pedreta en el camí que estem afrontant com sempre, amb molt d’optimisme. Ja és l’última pedreta, ja només queda esta», afirmava l’actriu. Ana Obregón es mostrava molt segura de la recuperació del seu fill, que assegura que serà ràpida: «Segur que millora prompte, no en tinc cap dubte. El somriure sempre va davant de tot».

Ana Obregón, que s’ha convertit en estandard de la lluita contra el càncer després de la dura experiència del seu fill, va aprofitar la seua assistència a la gala a on arreplegava el premi per a enviar un missatge d’ànims i d’optimisme a tots els que estiguen passant per una situació semblant: «Jo anime a tots els valents que lluiten contra esta malaltia de la que cada any, gràcies a Déu, es descobrixen coses noves, se'n recuperen més i, al final, es guanya; hui en dia el 80% es guanya». 

Ana Obregón es va instal·lar en Nova York amb el seu fill per a rebre un tractament contra el càncer  | INSTAGRAM

 

A més a més, va aprofitar l’ocasió per a fer valdre la importància de les associacions benèfiques que lluiten contra el càncer, ja que tenen un paper importantíssim per a la investigació d’esta malaltia: «Si no fora per estos donatius i per estes associacions, no s’investigaria el càncer i, si no s’investiga, no se salven vides», finalitzava, arrencant els aplaudiments dels assistents.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu Campos trista per la pèrdua d'un familiar" "Crítiques al disc de Chabelita per part del seu ex i del seu germà"