L'acte dels reis durant la seua visita a Benidorm que ha provocat moltes crítiques

Els monarques han passejat pel passeig marítim després de la reunió amb les patronals i sindicats valencians
Els reis han passejat per la platja de Benidorm després de la reunió amb les patronals i sindicats valencians | Casa Reial

Els reis Felip VI i Letícia han visitat este divendres la localitat de Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), dins de la gira que estan fent per diferents zones d'Espanya després del confinament establit per la pandèmia del coronavirus.

En la seua visita, de menys de dos hores de duració, els monarques han mantingut una reunió amb les patronals valencianes i els sindicats, en la que s'han interessat per la situació del sector turístic i industrial valencià, i han passejat pel passeig de la platja de Llevant.

Durant este passeig, hi ha hagut un acte que no ha passat desapercebut per als usuaris de les xarxes socials, que no han tardat en criticar-lo. I és que els reis han passejat sense mascareta pel passeig marítim, com es pot vore en les fotos compartides per la Casa Reial en Twitter. Especialment, els usuaris han criticat el moment en el que han saludat a una xiqueta menuda sense mascareta.

Felip VI i Letícia han arribat a Benidorm a les 11.20 hores i s'han dirigit a l'hotel Belroy a on els esperava el president de la Generalitat, Ximo Puig; el ministre de Ciència, Pedro Duque; i la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, entre altres autoritats.

Allí, durant més d'una hora, han mantingut una trobada amb el president de la patronal autonòmica CEV, Salvador Navarro; el secretari general de Comissions Obreres, Arturo León; i el president de la patronal hotelera de Benidorm i la Costa Blanca, Toni Mayor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La persona vetada per Ana Obregón en el funeral del seu fill" "Vídeo: L'emotiu adeu als valencians de Tamara Gorro"