Santi Millán fa públic un vídeo amb menys roba que mai

El presentador disfruta de les seues vacacions amb la família
Santi Millán disfruta de les vacacions en la piscina i amb molt poca roba | Instagram

Són molts els famosos que amb l'arribada de l'estiu decidixen compartir a través d'Internet i amb tots els seus seguidors com són les seues vacacions. En les últimes setmanes hem pogut vore com Laura Escanes i Risto Mejide disfrutaven d'uns dies per Menorca (Balears), de la mateixa manera que l'actor Maxi Iglesias, que es troba encara per les platges d'Eivissa. Ara ha sigut el torn de Santi Millán, el presentador i actor que no ha deixat a ningú indiferent amb el seu vídeo en la piscina, i amb molt poca roba!

Santi Millán s'ho passa pipa damunt d'un flotador gegant

Santi Millán, el presentador de 'Got Talent España', ha compartit un vídeo este cap de setmana a on se l'ha pogut vore passant-s'ho d'allò més bé en la piscina damunt d'un flotador gegant en forma de cigne. Millán portava posades unes ulleres de piscina, però després anava totalment nuet

Santi Millán s'ho passa d'allò més bé en la piscina damut d'un flotador gegant | Instagram

Santi està passant les vacacions amb la seua família, i pareix que l'encarregada de gravar el vídeo ha sigut la seua dona, la directora i realitzadora de televisió, Rosa Olucha. De fons se sent a la filla xicoteta de la parella, Rut, que demanava a son pare que parara d'anar amunt i avall amb el flotador per si de cas l'acabava trencant. L'actor no feia cas a la seua filla, i és que pareixia un xiquet xicotet estrenant una joguina. Rosa Olucha, per altra banda, no podia parar de riure mentres compartia amb els seus seguidors el moment tan divertit i feliç que passaven. 

Santi Millán es deixa vore completament nuet en Internet | Instagram

La mateixa Rosa va mostrar dies abans en el seu perfil d'Instagram que s'havien comprat una menorquina, una espectacular embarcació de fusta amb la que, de ben segur, disfrutaran de bons moments tota la família. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor misteriosament als 27 anys el net d'Elvis Presley" "Nova influencer a la vista: La filla d'un conegut cantant, a un pas de la fama"