'O la tombeu o la tombem', les pintades a la creu del Ribalta

La convocatòria d'una manifestació antifeixista este dissabte 20N ha accelerat la petició de mesures cautelars
'O la tombeu o la tombem', les pintades a la creu del Ribalta | Twitter
Advocats Cristians ha acudit a la justícia per demanar protecció per a la Creu del Ribalta, un monument en procés de ser retirat però sobre el qual ja han aparegut pintades insinuant la possibilitat d'accions no autoritzades per enderrocar-les.Per això, esta associació ha presentat un escrit en què sol·licita mesures cautelars davant de la manifestació convocada "per grups d'extrema esquerra per a este dissabte 20 de novembre".L'escrit presentat assegura que els convocants d'esta concentració “han amenaçat recentment  d'enderrocar  la creu fent pintades al monument amb amenaces com “o la tombeu o la tombem”.

La manifestació d'este dissabte està convocada a la Plaça de la Independència, molt a prop de la Creu esmentada i el seu lema és: “el feixisme no es discuteix, es destrueix”.

La presidenta d'Advocats Cristians, Polònia Castellanos, assegura que este tipus d'actes són conseqüència de la política radical anticristiana duta a terme per l'Ajuntament de la ciutat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un sacerdot es nega a oficiar un funeral en castellà i la família s'emporta el fèretre" "Els xicotets pacients de La Fe podran conduir una mini ambulància fins a quiròfan"