L'última noticia sobre el coronavirus que deixa a Toñi Moreno sense faena

La presentadora va presentar el seu programa per útlima volta este divendres
Dràstica decisió de Mediaset amb 'Mujeres y Hombres y Viceversa' | València Diari

 

El coronavirus continua afectant molt als programes de televisió. Un altre espai televisiu ha hagut de ser cancel·lat a causa de la seua impossibilitat per a seguir endavant enmig d'esta crisi. Tot el món s'està veent molt perjudicat davant d'esta pandèmia.

 

Ja és totalment oficial que 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha sigut cancel·lat. Este espai de Mediaset se suma a la llista de programes que han sigut cancel·lats en Espanya per culpa del coronavirus. Mediaset ha decidit que este programa de cites presentat per Toñi Moreno es cancel·le temporalment davant la impossibilitat de continuar amb la seua tònica habitual.

 

Sense data de retorn

La cadena de Paolo Vasile ha decidit suspendre la producció de l'espai que presenta Toñi Moreno fins que tot torne la normalitat i la crisi del coronavirus comence a donar treva. L'última entrega de l'espai va ser el 20 de març. Mediaset no ha previst cap data per a què es reprenga la producció i emissió del format.

 

Amb esta notícia, Toñi Moreno es queda de moment sense treball, a pesar de què continuarà tenint molta activitat en el seu canal de Mtmad. És la primera volta en molt de temps que la de Sanlúcar de Barrameda es queda sense faena. Esta situació està deixant a molts professionals de televisió en l'atur de manera provisional.

 

Telecinco està començant a prendre mesures dràstiques. En primer lloc, va cancel·lar 'El tirón' de Christian Gálvez, després 'La habitación del pánico' de Nuria Marín i ara el programa presentat per Toñi Moreno. A banda d'estes suspensions, els altres programes continuen, però sense la presència de públic ni d'una bona part del personal tècnic, com és el cas de l'equip de maquillatge.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!