Adif licita la redacció del projecte per a la duplicació de via ferroviària entre Cullera i Gandia

L'actuació forma part del Pla de Rodalies a la Comunitat Valenciana
Adif licita la redacció del projecte per a la duplicació de via ferroviària entre Cullera i Gandia | Europa Press

 

Adif ha aprovat la licitació, per un import d'1.967.137,38 euros (IVA inclòs), d'un contracte per a la redacció del projecte corresponent a la duplicació de via en el tram comprès entre Cullera i Gandia, a la Ribera Baixa i la Safor respectivament, corresponent a la línia C-1 de Rodalies del nucli de València.

    

El contracte té un termini d'execució de 18 mesos i inclou la redacció del projecte per a la duplicació de via en el tram Cullera-Gandia (22 km) —actualment de via única— i la seua electrificació, ha informat el Ministeri en un comunicat.                         

S'iniciarà en la pròpia estació de Cullera

  

L'actuació forma part del Pla de Rodalies a la Comunitat Valenciana. Té previst desenvolupar-se en un tram de 22 km, que discorren pels termes municipals de: Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Xeresa i Gandia. S'iniciarà en la pròpia estació de Cullera i donarà continuïtat a la via doble existent en l'actualitat entre Silla i la pròpia Cullera.

Augment de la regularitat en la circulació de rodalies de la línia C-1

  

Mitjançant la duplicació de l'esmentat tram s'aconseguirà un augment de la regularitat en la circulació dels trens de rodalies de la línia C-1 València-Silla-Gandia, una millora de les prestacions, agilitar les operacions de gestió i optimitzar la circulació ferroviària.                      

  

D'altra banda, aquesta licitació constituix un pas previ per a poder donar continuïtat a la línia que preveu la seua prolongació en el denominat Tren de la Costa. Aquesta actuació podrà ser cofinançada pel Mecanisme 'Connectar Europa' (CEF).                          

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Una jove identificava a gent fent-se passar per policia a l'Estació del Nord" "URGENT: 10 persones detingudes per més de 40 robatoris a València i Castelló"