ÚLTIMA HORA

🔴 Noves i dràstiques mesures des de ja per a tota Espanya

Més de 30.000 afectats de 160 vols per l'incendi de l'aeroport d'Alacant-Elx

Molts vols s'han cancel·lat i altres s'han desviat als aeroports de Manises (València) i Múrcia
Més de 30.000 passatgers afectats pel tancament de l'aeroport | EFE

Entre 30.000 i 35.000 passatgers de 160 avions es voran afectats pel retard o la cancel·lació dels seus vols, a causa del tancament temporal de l'aeroport d'Alacant-Elx per l'incendi, encara actiu, en una de les cobertes de la zona d'embarcament.

Vols cancel·lats i desviats

La direcció de l'aeroport alacantí, el quint més important d'Espanya per volum de passatgers, ha demanat als usuaris que no acudisquen a l'Altet i que consulten amb les companyies aèries si el seu vol ha sigut cancel·lat o desviat a altres aeroports, especialment als de Manises, en València, o Múrcia.

Més de 50 bombers treballen en l'extinció

Fonts d'Aena han confirmat este matí de dijous que el foc seguix actiu, encara que acotat i controlat, pel que, de moment, es manté la previsió de què l'aeroport continue tancat al trànsit aeri fins a, com a mínim, les 14 hores de hui. El gabinet de crisi per l'incendi s'ha reunit a les 8 del matí, moment en el que s'ha allargat el tancament de l'aeroport de les 12 a les 14 hores, i s'ha tornat a reunir a les 11 per a vore l'evolució dels treballs d'extinció.

Mig centenar de bombers de la Diputació d'Alacant, de l'ajuntament de la capital i del mateix recinte han treballat durant la nit en unes labors molt complexes per la composició d'alguns materials de la coberta (llana de roca, tela asfàltica, fusta i plaques metàl·liques, entre altres components). Fins al moment, es té constància de què les flames han afectat a més de 1.200 metres quadrats de sostre i a la zona VIP de l'aeroport.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen presó per intentar assassinar a la seua exparella en Alacant" "Crema una casa en Vila-real"