Alacant augmenta els controls davant de la presència de jóvens fent botelló i festes en el carrer

L'Ajuntament d'esta localitat ha posat en marxa un reforç d'agents que treballaran en equips per tota la ciutat per a evitar les concentracions de gent
Alguns jóvens han celebrat diferents botellons en el carrer este dimecres | Cedida

 

La Policia Local d'Alacant ha denunciat a més de 50 persones per desobediència i ha intervingut per a sancionar i dissoldre festes, reunions i botellons en el carrer este dimecres. Per a frenar esta situació, la Regidoria de Seguretat ha anunciat que s'incrementarà la presència policial durant el cap de setmana.

 

En este sentit, la regidoria ha mostrat la seua preocupació per l'actitud irresponsable d'alguns jóvens que incomplixen l'estat d'alarma i les mesures preventives de seguretat establides per a fer front al coronavirus.

 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

 

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet una crida a la sensatesa i consciència dels jóvens que durant tot l'estat d'alarma han demostrat un comportament exemplar, i ha incidit en què se seguix en estat d'alarma i lluitant contra la COVID-19, pel que ha sol·licitat que s'evite quedar amb amics, reunir-se en grup i ser responsables per a no fer cap pas arrere.

 

Les sancions seran dobles

Sobre este tema, el regidor ha recordat que «no poden usar les eixides permeses per a incompir les normes, amb reunions de més de vint persones que posen en risc les seues vides i la dels altres ciutadans en Alacant» i ha advertit que «seran doblement sancionats per desobediència i per consum en la via pública».

 

Per estos motius, la Policia Local reforçarà els dispositius de seguretat per a evitar aglomeracions i el consum d'alcohol. A partir d'este dijous i especialment el cap de setmana s'ha posat en marxa un reforç d'agents que treballaran en equips per tota la ciutat per a evitar les concentracions de gent i jóvens bevent en la via pública.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!