Alarma veïnal en Vinaròs per l'increment de cases ocupades en el centre de Vinaròs

Els veïns han mostrat la seua preocupació per la inseguretat que genera
Un incendi va posar en alerta als veïns del carrer de les Ànimes per cases ocupades| OK diario

L'ocupació de vivendes és una de les majors preocupacions del territori valencià en els últims temps. En este sentit, els veïns de la localitat de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), estan vivint amb una gran preocupació este problema.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', al recent incendi d'una casa ocupada en un edifici abandonat situat al carrer de les Ànimes, fa tan sols una setmana, s'afegixen altres casos d'ocupació il·legal en el carrer Àngel de Vinaròs.

De fet, el foc en la quinta planta d'una casa en el carrer les Ànimes va destapar un cas d'ocupació que va revivar el debat sobre esta problemàtica en la localitat. Una de les veïnes que té un pis en la zona des del 2003, ha presentat un escrit de queixa a l'Ajuntament del municipi i iniciat una recollida de signatures. A demés, ha interposat fins a 4 denúncies davant la Guàrdia Civil i el jutjat en els últims cinc anys.

Uns veïns van descobrir l'ocupació il·legal de la casa

En el carrer Àngel, alguns residents també han mostrat la seua preocupació per entrades il·legals a vivendes i intents que afortunadament han pogut ser frenats a temps.

Una veïna de la zona ha explicat al citat mitjà que va vore «moviments estranys» en una planta baixa que tenia posat el cartell de 'Se vende'. Els veïns es van donar compte que la casa havia sigut ocupada per uns quant jóvens. «Vam cridar al propietari de l'immoble i no tenia ni idea que hi havia gent vivint allí. L'amo va anar a la casa i els va dir que se n'anaren, però no van fer cas i va haver d'interposar una denúncia», assenyala.

En este mateix carrer de Vinaròs, els presumptes autors dels fets ja van intentar accedir a una altra planta baixa, trencant un cristall, però els veïns van alertar a temps a la Policia Local, que va dissuadir als autors

D'altra banda, una altra casa d'este carrer de Vinaròs ha tingut problemes amb l'okupació, i el propietari els va tallar la llum, però «han pogut enganxar-se il·legalment de nou a la xarxa a través del pati».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen 'in fraganti' en Chiva a dos persones amb 6 quilos de cocaïna" "Greu ferit en un accident entre un camió i un tractor en Utiel"