La Policia d'Alboraia localitza un grup de 10 jóvens de diferents localitats fumant canuts en el carrer

Els xics, dos d'ells menors, estaven en la zona de l'Ermita dels Peixets
Els jóvens, dos d'ells menors, eren de diferents localitats | Policia Local d'Alboraia

 

La Policia Local d'Alboraia, en l'Horta Nord (València), ha denunciat a un grup de 10 jóvens de diferents localitats que es trobaven fumant haixix en la zona de l'Ermita dels Peixets. Els fets s'han produït després de què diferents agents sorprengueren als xics durant el seu habitual patrullatge pel terme municipal per a garantir el correcte compliment de les normes de desescalada.

 

Concretament, els jóvens han sigut denunciats per la llei de protecció de seguretat ciutadana relacionada amb el consum d'estupefaents en la via pública i per saltar-se la franja horària decretada sense justificació. L'autoritat de seguretat ha confiscat la droga i els efectes per al seu consum i ha comunicat els fets als pares de dos d'ells, en ser menors d'edat.

 

La Policia Local d'Alboraia suma ja més de 292 denúncies a particulars des què es decretà l'estat d'alarma el 15 de març per incompliment de les mesures decretades. També ha alçat 11 actes a locals oberts al públic i ha detingut a una persona per desobediència durant estos dos últims mesos.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!