Alerten de la presència de dos falses auxiliars a domicili en Aspe

Les dos dones s'han fet passar per membres de la Creu Roja
Les dos farsants s'han fet passar per auxiliars a domicili | Pixabay

Este dijous, dos dones, presumptament auxiliars, han enganyat a una dona major per a entrar en sa casa, fent-se passar per membres de la Creu Roja en la localitat d'Aspe, en la comarca del Vinalop√≥ Mitj√† (Alacant). 

Segons explica 'Informaci√≥n', estes dos dones s'han fet passar per substitutes de l'auxiliar que normalment acudix al domicili de la v√≠ctima de l'engany. Per√≤ les dos farsants han sigut descobertes per la vertadera auxiliar, quan ha entrat en la casa de la dona major. 

En este moment, les dos dones han afirmat a l'auxiliar que pertanyien a un programa de Creu Roja, i mentres esta verificava els fets amb l'empresa responsable, han aprofitat per a fugir. 

D'esta forma, la Policia Local i la Regidoria de Servicis Socials del municipi han alertat als ve√Įns dels fets. De la mateixa manera, el regidor de Servicis Socials, Jonatan Molina, ha afirmat que tots els usuaris del Servici d'Ajuda a Domicili (SAD) i Servici d'Ajuda a Domicili d'Atenci√≥ a la Depend√®ncia (SADAD), han sigut informats de la situaci√≥ per a previndre que torne a passar.

A dem√©s, Molina ha recordat que quan es produ√Įx un canvi d'auxiliar, l'empresa i l'Ajuntament d'Aspe contacten per tel√®fon per a informar a l'usuari.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta trasladar 40 kilos de hachís desde Dénia hasta Palma" "Absolts tres dels germans d'Antonio Anglés i un condemnat"