Excursionista patix un atac de cor en el cim del Tossal del Moro en Gata

Havia pujat per a acompanyar a un grup de senderistes belgues
L'helicòpter de la Diputació d'Alacant va traslladar l'excursionista a un centre hospitalari de Benidorm | Policia Local de Gata
 

Este diumenge, a les 14.00 hores, agents de la Policia Local de Gata de Gorgos, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), en col·laboració amb Bombers del Consorci de la Diputació d'Alacant, personal sanitari del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i personal del Departament de Deports de l'Ajuntament de Gata han col·laborat en el rescat d'un muntanyista en el Tossal del Moro. L'home, del qui no han transcendit més dades, havia pujat per a acompanyar a un grup de senderistes belgues, segons infica 'Información'.

Segons han informat fonts de la policia local, els agents van accedir al cim de la muntanya del Tossal del Moro amb un desfibril·lador semiautomàticacompanyats per un expert en carrera de muntanya que és tècnic en el Departament de Deports municipal. Este grupet, que va accedir al lloc de l'incident després de córrer durant 20 minuts per la muntanya, va ser imprescindible per a que no acabara tot en tragèdia.

Tal com informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), l'accidentat havia patit un possible atac en esta zona d'accés difícil. Gràcies a la ràpida intervenció i professionalitat de tots els intervinents es va conseguir el seu trasllat en helicòpter a un centre hospitalari de Benidorm a temps. La Policia Local de Gata ha felicitat a tots els operatius del rescat, especialment al tècnic municipal, que coneixia la zona al mil·límetre.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzats en València 2 hòmens buscats per l'Argentina" "Un home ferit després de ser atropellat en Onda"