EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Salven a un exfutbolista d'un atac de cor gràcies al desfibril·lador del polideportiu d'Ontinyent

Ha caigut en terra després d'avisar als amics que tenia molèsties
L'exfutbolista ha tingut un atac mentres jugava un partit amb un grup d'amics en el polideportiu | Ajuntament d'Ontinyent

 

Este dimecres un conegut exfutbolista d'Ontinyent ha tingut una parada cardiorespiratòria mentres estava jugant al futbol amb un grup d'amics en el Polideportiu de la capital de la Vall d'Albaida (València). El ferit ha avisat als seus amics que tenia molèsties en el pit i, de repent, ha caigut pla en terra. Tot seguit, s'ha avisat al servici d'infermeria del recinte, que estava operatiu, ja que atén la piscina d'estiu del centre deportiu.

 

La infermera, que ha acudit, ha detectat la parada cardíaca de l'home i, ràpidament, ha usat el desfibril·lador del recinte per a reanimar al ferit. La professional de la salut, després d'aplicar-li maniobres de reactivació cardiopulmonar, li ha fet dos descàrregues de l'aparell mèdic que han sigut vitals per a salvar-li la vida a l'exfutbolista.

 

Una volta el ferit, un home de 65 anys, ha recuperat les constants vitals, ha sigut atés per una ambulància que havia acudit al lloc dels fets a partir d'una telefonada al 112. La unitat de Suport Vital Bàsic desplaçada, una volta comprovades les constants vitals estables del pacient, l'ha portat a l'Hospital d'Ontinyent. 

 

Fons municipals han volgut recordar que el municipi d'Ontinyent compta amb huit desfibril·ladors repartits per la ciutat gràcies a una petició ciutadana emmarcada en el procés 'Ontinyent Participa 2017' i que, arran de comptar amb els aparells, el personal municipal té formació per a usar els dispositius a disposició de les necessitats de la ciutadania.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram