Una baralla entre els pares va precedir a desaparició dels menors de Godella

El delegat del govern, Juan Carlos Fulgencia, confirma que l'objectiu és trobar-los amb vida

 

Imatges del dispositiu de la recerca dels xiquets | Cedida

 

Una baralla entre els pares va precedir a la desaparició dels dos xiquets de Godella , un de pocs mesos d'edat i un altre de tres anys, que estan sent buscats per un ampli operatiu de la Guàrdia Civil que inclou gossos i un helicòpter, segons han informat a València Diari fonts de la investigació.

A conseqüència d'aquesta baralla, al sembla, la dona va abandonar el domicili familiar i, l'home es va quedar amb els xiquets, segons han indicat les mateixes fonts. Tant el pare com la mare estan actualment prestant declaració en la caserna de la Guàrdia Civil de Montcada . En l'operatiu de cerca participa un helicòpter de la Guàrdia Civil, patrulles amb gossos, membres de protecció civil i agents de la Policia Local de Godella, ha informat l'alcaldessa d'aquesta localitat, Eva Sanchis.

Els xiquets desapareguts vistos per última vegada ahir dimecres

Els xiquets desapareguts a Godella  van ser vistos per última vegada aquest passat dimecres per una amiga de la família que els va portar menjar i la seua cerca continua pels voltants de l'habitatge, ja que els pares no disposen de vehicle i els fets haurien ocorregut aquesta nit, segons ha confirmat el delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio. 

El delegat del Govern confirma que l'objectiu és trobar-los amb vida 

"La prioritat absoluta és trobar-los vius", ha subratllat el delegat als periodistes en la zona de cerca. Els esforços se centren en que els pares llancen "un poc de llum" per a poder trobar "si pot ser en el millor estat possible" a aquests dos menors: un xiquet de tres anys i mig i una xiqueta de cinc mesos. 

Preguntat sobre si s'ha trobat sang, el delegat ha assenyalat que es tractava de "un xicotet rastre de sang esporàdic que pot ser d'un tall qualsevol", si bé ha remarcat que no correspondria a "una agressió greu i mortal i que la investigació descarta que puga ser degut a un fet delictiu". També ha precisat que no s'ha trobat cap arma. 

Més de 110 efectius busquen als xiquets

El dispositiu de 110 efectius continuarà fins desplegat per la zona fins que hi haja condicions de llum, amb participació de Guàrdia Civil, Policia Nacional i Local, voluntaris de Protecció Civil i bombers amb gossos de cerca especialitzats a trobar persones vives i mortes. Es reprendria aquest divendres "a primera hora" si no hi haguera èxit. 

  

  

 

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!