Els bombers extingixen un incendi en una granja amb animals en Alacant

Alguns dels animals han resultat ferits
La zona ha quedat clausurada | SPEIS

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que dos dotacions de bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS) s'han desplaçat per a sufocar un foc originat en una granja, a on han resultat ferits alguns animals.

El SPEIS ha rebut l'emergència cap a les 16.00 hores amb un avís del 112 segons el que alertava d'un incendi en unes instal·lacions de camp, i fins al lloc s'han desplaçat una desena d'efectius de bombers per a apagar el foc i algunes patrulles de la Policia Local.

Els bombers han intervingut localitzant el focus en una granja que ha sigut desallotjada, retirant de l'interior els animals, i pel foc ha quedat afectada l'estructura metàl·lica que s'ha enderrocat per la càrrega calòrica de l'incendi quan estaven extingint-lo.

El foc ha sigut apagat amb dos línies d'aigua i els efectius de bombers han tardat més d'una hora en la seua extinció. El foc s'ha iniciat per causes que es desconeixen i les fortes ratxes de vent han dificultat l'extinció, i la zona afectada ha quedat clausurada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu pallissa a un perruquer després d'atendre a una clienta en Alzira" "Pillat l'atracador d'una joiera de Sagunt gràcies a un vídeo"