Els Bombers han rescatat a una parella desapareguda al riu Túria

La parella va desaparèixer al riu Túria entre Vilamarxant i Riba-Roja

El Grup de Rescat GERA del Consorci de Bombers de València localitza i rescata a una parella desapareguda mentre feia descens en canoa al riu Túria entre Vilamarxant i Riba-roja.

El Consorci va rebre l'avís a les 00.15 h de la matinada, i va mobilitzar fins a la zona a una dotació de bombers de L'Elianasergent de Paterna i al grup de rescat GERA. El GERA va iniciar la recerca dins del riu, amb embarcació d'una empresa d'esports d'aventura de la zona, que va col·laborar donant suport en tot moment.

Mentrestant, la resta dels bombers rastrejaven via terrestre altres trams del riu, en un dispositiu que incloïa també Policia Local i Guàrdia Civil.

A les 04.52 de la matinada el grup GERA del Consorci va localitzar al riu l'embarcació dels desapareguts i van escoltar grits de socors un poc més avant. Finalment, uns minuts després trobaven a la parella, xic i xica, amb vida, i amb símptomes d'hipotèrmia. Van ser duts a lloc segur i Policia Local els va traslladar al centre de salut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"França retira lots d'un fuet espanyol relacionat amb un brot de 45 casos de salmonel.la" "Desallotgen el parc aquàtic de Aquopolis a Cullera per un incendi en una muntanya pròxi"