Els bombers rescaten a un home malalt en la Serra Grossa d'Alacant

La víctima ha sigut atesa pels servicis sanitaris
L'han traslladat a un centre hospitalari | SPEIS Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que quatre bombers de la Unitat d'especialistes de Busca i Rescat del Servici de Prevenci√≥ i Extinci√≥ d'Incendis i Salvament (SPEIS)  han organitzat un operatiu per a rescatar d'una dels vessants de la Serra Grossa de dif√≠cil acc√©s, a una persona de 69 anys, que es trobava malalta, i ha sigut traslladada a una zona accessible per a ser atesa pels servicis sanitaris, i posteriorment traslladada a un centre hospitalari. 

Segons fonts del SPEIS, cap a les 14.30 hores han sigut alertats els servicis d'emerg√®ncies, a trav√©s d'una cridada telef√≤nica, informant que una persona es trobava malalta i necessitava atenci√≥ sanit√†ria, i ha explicat el lloc de la seua ubicaci√≥ per a que els cossos de seguretat la localitzaren. 

Els bombers, han mobilitzat immediatament dos dotacions de rescat en muntanya, que han arribat fins a la mitat de la serra, i posteriorment han anat descendint a peu per una paret escarpada, en una zona de dif√≠cil acc√©s en una dels vessants, fins que l'han conseguit localitzar per a iniciar el rescat. 

Segons ha manifestat als cossos de seguretat este home de 69 anys viu en la Serra Grossa, i no es trobava b√©, ja que tenia dolors i malestar, per aix√≤ ha contactat amb els servicis d'emerg√®ncies telef√≤nicament per a ser at√©s pels sanitaris. 

Els quatre bombers despr√©s de verificar que podien fer el rescat de descens caminant, l'han ajudat amb les maniobres del rescat, per a conseguir arribar fins a la zona a on estaven situades les dotacions del SPEIS i les ambul√†ncies. Els servicis sanitaris han at√©s al malalt i posteriorment l'han traslladat a un centre hospitalari.  

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Greu baralla entre desenes de jóvens en el Port de Sagunt" "Entren a robar a una casa amb els amos dins i agredixen a dos d'ells en Albalat"