Troben en bon estat a Juan Carlos Gonz谩lez, desaparegut en Torrent

Gr脿cies per la col路laboraci贸
Juan Carlos Gonz谩lez ha sigut trobat en bon estat | SOS Desapareguts

ACTUALITZAT el 06/07/2020 a les 15.35 hores. Juan Carlos Gonz谩lez Qui帽ones ha sigut trobat en bon estat, segons ha informat l'Associaci贸 'SOS Desapareguts' a trav茅s de les xarxes socials. Juan Carlos havia desaparegut el passat 22 de juny en Torrent, en la comarca de l'Horta de Val猫ncia.

Busquen a Juan Carlos Gonz谩lez, desaparegut en Torrent

Familiars i amics busquen a Juan Carlos Gonz谩lez Qui帽ones, un home de 45 anys, desaparegut en la localitat de Torrent, en la comarca de l'Horta de Val猫ncia. L'home ha desaparegut el passat 22 de juny, segons ha informat l'Associaci贸 SOS Desapareguts a trav茅s de les xarxes.

Juan Carlos Gonz谩lez fa 1'75 metres d'alt, 茅s de complexi贸 normal, t茅 el monyo negre i els ulls marrons. Qualsevol informaci贸 que es puga tindre sobre el seu parador s'ha de comunicar a la Policia Nacional (al 091) o als tel猫fons 642 650 775 o 649 952 957 o al correu electr貌nic sosdesaparecidos@sosdesaparecidos.es.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: Abusa de la neta, de 6 anys, de la seua parella en Val猫ncia" "Fotos: Espectacular incendi en una f脿brica de la Vall d'Alba"