Detingut el caçador que va matar a un altre amb un tir accidental en Xàtiva

L'acusat haurà de declarar davant d'un jutge
L'equip mèdic no ha pogut salvar a la víctima | Dénia.com

Actualitzaci√≥ 27/10/2020 a les 09.35 hores. La Gu√†rdia Civil de la localitat de X√†tiva, en la comarca de la Costera (Val√®ncia), ha detingut al ca√ßador, de 51 anys, que este diumenge va matar accidentalment a un amic seu mentres ca√ßaven els dos.

El detingut, qui est√† acusat d'un presumpte delicte d'homicidi imprudent per vulnerar alguns aspectes de la llei de ca√ßa que haurien sigut els causants del tir accidental, haur√† de declarar davant d'un jutge.

Un caçador mata a un altre amb un tir durant una partida en Xàtiva

Este diumenge, cap a les 08.30 hores, un home de 50 anys ha mort despr√©s de rebre un tir accidental, disparat pel seu company, mentres feien una partida de ca√ßa. Els fets s'han produ√Įt durant una batuda en el vedat de X√†tiva, en la comarca de la Costera (Val√®ncia).

Segons informa 'Levante-EMV', l'autor del tret mortal s'ha esvarat i s'ha disparat l'arma. Ha sigut el mateix amo de l'arma el que ha donat l'av√≠s a 112 per a alertar dels fets. Fins all√≠ han acudit agents de la Gu√†rdia Civil, de la Policia Local de X√†tiva i una ambul√†ncia del Servici d'Ajuda M√®dica Urgent (SAMU), que no ha pogut fer res per salvar a la v√≠ctima.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Furta joies a persones majors en Petrer" "39 detinguts en una operació contra la immigració il·legal en València"