El col·legi d'Eva, la jove morta a Praga, li ret homenatge

El seu col·legi de Castelló de la Plana, el Madre Vedruna Sagrado Corazón, li dedicava unes paraules com a homenatge.
Col·legi FEC Madre Vedruna Sagrado Corazón de Castelló de la Plana | Google Maps

 

Eva P. era una jove alegre i amb molts projectes i idees. Així han definit els qui la coneixien a la xica de 20 anys, natural de Castelló de la Plana, que va morir el passat divendres 25 de gener, en caure-li un fanal a Praga, a conseqüència del xoc d'un cotxe amb aquest element de mobiliari urbà.

El seu col·legi de Castelló de la Plana, el Madre Vedruna Sagrado Corazón, situat a l'avinguda Casalduch de la capital, li dedicava unes paraules com a homenatge i guardava un minut de silenci en memòria d'ella. D'ella destacaven les seues ganes de viure i el somriure que sempre tenia a la cara. Per al seu professorat, Eva era una alumna creativa, col·laboradora i sempre disposada a participar en qualsevol projecte. Eixe caràcter actiu es demostrava amb les seues accions, ja que Eva va presentar la gal·la de graduació de Batxillerat del centre i també participava en voluntariats.

Els docents de la jove durant la seua etapa escolar incidien en la seua maduresa i el seu caràcter lluitador. Eva estava a Praga amb una beca Erasmus però era estudiant del tercer curs del grau en Estudis Internacionals per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM).

Els seus amics i amigues, impactats encara pel succés, també manifestaven la seua tristesa per la pèrdua d'Eva, així com la degana de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAM, que transmetia les seues condolences a familiars i amics de la jove.

Eva va morir el passat divendres a Praga en un fortuït accident. Els fets van quan la jove estava passejant, junt amb el seu grup d'amigues, per un carrer de la capital de la República Txeca quan es van veure sorpreses per un accident en el qual un cotxe va impactar contra un fanal. A causa del xoc, el fanal va caure, pegant a la jove. De moment no hi ha data per al repatriament del cos a terres valencianes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Un home intenta matar una dona intoxicant-la amb butà" "ATENCIÓ: Estes són les carreteres de la Comunitat que baixen la velocitat a 90 km/h"