Condemnat per homicidi imprudent en caure la seua parella pel buit de l'escala en una discussió a València

La fiscalia en un principi sol·licitava 14 anys per al detingut, però ha quedat en quatre anys per conformitat de les parts
Imatge del 22 de febrer de 2017 en la qual la Policia Nacional condueix a l'home ara condemnat per a fer una reconstrucció dels fets en el seu habitatge. | EFE

 

Un home de 56 anys ha sigut condemnat a quatre anys de presó per homicidi imprudent, amb la conformitat de totes les parts presents en el judici —celebrat hui—, per causar la mort de la seua parella en espentar-la i que aquesta caiguera pel buit de l'escala.             

La fiscalia en un principi sol·licitava 14 anys per al detingut, però ha quedat en quatre anys per conformitat de les parts. Però, el processat està també complint condemna en presó per tràfic de drogues, ja que la policia quan va escorcollar la casa de l'acusat va trobar substàncies estupefaents. Per aquest motiu, l'acusat ja té una condemnat de sis anys de presó.           

Va començar amb una discussió al replà de l'escala

Els fets es van produir al voltant de les 17:00 hores del 21 de febrer de 2017, quan l'acusat José Luis G. G., un home de nacionalitat espanyola, va tindre una discussió en el replà de la finca on viviem amb la què era la seua parella Amparo Vázquez, una dona colombiana, en un habitatge de l'avinguda Tres Creus de València.

En un moment de la discussió, l'acusat «va començar a sacsar a la seua parella amb força suficient com per a fer-la caure pel buit de l'escala», arribant a produir-li la mort en la seua caiguda,  tal i com ho relata el fiscal en el seu auto.

Haurà de complir també treballs en benefici de la comunitat

A banda dels quatre anys de presó imputats, també haurà de complir una pena de treballs en benefici de la comunitat; com també, haurà de pagar 52.000 euros d'indemnització per a les filles de la víctima.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Terribles novetats sobre la mort de la professora Laura Luelmo" "FLIPA: Destapen un fals mort d'un nínxol amb un nom fantasma en un cementeri valencià"