Confinen als veïns de Guadassuar per una fuga d'amoníac en una empresa del municipi

Els bombers de València demanen el confinament preventiu en un radi de 100-115 metres al voltant de l'empresa

Una fugida d'amoníac en l'empresa de gel Hicosol, SL (Carrer Tarragona, 4 antiga GUADAFRET), els fets han ocorregut al voltant de les 7.45 hores i immediatament han acudit dotacions de bombers de València, Alzira i Silla, que han establit un radi de confinament de 150 metres al voltant de la fàbrica, ja que la inhalació d'amoníac és toxica i pot causar irritacions en les mucoses.

Per tant, es recomana no eixir al carrer per la zona afectada almenys fins a les 12 hores, a més els bombers han demanat el confinament preventiu en un radi de 100-115 metres al voltant de la fàbrica.


Per la seua part del Centre de Coordinació d'Emergències ha activat la situació 1 del Pla Territorial de la Comunitat Valenciana per un núvol tòxic d'amoníac, també expliquen que és important mantindre les finestres tancades i l'aire condicionat apagat.


Des d'emergències demanen calma la població, ja que la situació està controlada.


La situació 1 estableix que “la situació en la qual s'han danys moderats i en la qual per al seu control és necessari l'activació present pla, amb la constitució del Lloc de Comandament Avançat i d'un nombre determinat d'Unitats Bàsiques”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguda la cuidadora d'una dona de 94 anys per robar-li de forma continuada" "Detingudes sis persones per quintuplicar la taxa d'alcohol a Alacant"