Dos ferits i tres rescatats en un incendi d'un apartament en Alacant

Els bombers estan evacuant a alguns veïns des del terrat
Els bombers han evacuat als veïns des de la terrassa | Twitter

Actualització 24/07/2020, a les 16.52 hores. Dos persones (un d'ells bomber) han patit ferides lleus i altres tres han sigut rescatades il·leses en un greu incendi ocorregut en un habitatge situat en una sèptima altura de l'avinguda de Miriam Blasco d'Alacant.

Segons els bombers de l'ajuntament, l'incendi s'ha originat poc després de les 13.00 hores del migdia en el número 2 del carrer de Britània i els dos ferits són per inhalació de fum i per colp de calor, en el cas del bomber, que ha sigut traslladat a un centre sanitari.

La casa ha quedat parcialment afectada, amb tot el saló cremat i les altres parts de la vivenda afectades pel fum. A hores d'ara es desconeixen les causes de l'incendi.

Crema un apartament en l'avinguda de Miriam Blasco d'Alacant

Este divendres s'ha produït un incendi en un apartament situat en la sèptima planta d'un edifici de l'avinguda de Miriam Blasco d'Alacant, just en el cantó amb el carrer de Britania.

Segons arreplega 'Información', diversos veïns estan sent evacuats des del terrat amb la grua dels bombers, que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per a extingit el foc.

L'incendi ha provocat una gran quantitat de flames i fum, tot i que encara no es coneixen les causes de l'incendi ni si hi ha ferits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Una greu explosió en la pedrera de Sagunt deixa un ferit" "Foto: Crema una furgoneta en ple centre de València"