David Bisbal, trencat de dolor després de conéixer la defunció d'un dels components de l'orquestra Expresiones

David li ha dedicat unes boniques paraules de comiat en el seu compte de Facebook
David Bisbal | Intagram @davidbisbal

David Bisbal ha rebut en aquests dies un dur colp, un dels integrants de l'orquestra Expressions, en la qual va iniciar la seua carrera com a músic, ha mort. Es tracta de José López, a qui tots dien Pepe i a qui el cantant d'Almeria tenia una gran estima.

  

  

Es van conèixer fa ja molts anys, quan David era un jove xic que volia dedicar-se a la música i cercava la forma de fer-ho. Es va presentar a l'orquestra i el van agafar, i allí va ser on va adquirir tota la saviesa i l'amor per la professió que ara omple la seua vida.

David Bisbal en 2014 junto a compañeros de la Orquesta Expresiones | Redes Sociales

Bisbal, trencat de dolor

La mort de Pepe ha causat en David una gran commoció i així ha pogut veure's en les seues xarxes socials. El cantant ha dedicat unes paraules al seu amic a través del seu compte de Facebook: «Tots sabeu quins van ser els meus inicis, m'agradaria fer-li un homenatge a José López Estrada, ‘Pepe de l'orquestra Expresiones’», escrivia ahir David.

  

  

La veritat és que per al seu amic solament té bones paraules. «Pepe era una d'eixes persones que sempre estava al teu costat donant-te els millors consells. Sempre vaig a agrair tot el que m'ha aportat», diu el cantant, i és que pel que sembla es va convertir en algú de la seua família. «Em va cuidar com a un fill més al costat de María del Mar i Alejandro. “El xiquet” em dien», escriu David.

«Pepe va ser un gran company, un pare i un amic avançat a la seua època, intel·ligent, carismàtic i un líder. Sempre pensat en els altres abans que en ell mateix i tot açò és el que fa que sempre li vaja a recordar amb gran admiració», afig Bisbal.

  

  

Deixa clar també que la seua pèrdua ha suposat una gran tristesa per a ell: «Per a mi el més important en aquests durs i tristos moments ha sigut poder estar costat de María del Mar i els seus dos fills, Alejandro i María del Mar. Els comiats sempre són molt durs i fondre's en una abraçada amb els éssers més volguts són únicament un xicotet consol per a una pèrdua de tal magnitud».

Els orígens de Bisbal

El cantant d'Almeria va entrar en la banda l'any 1998, amb ella es va iniciar en el món de la música fent bolos per la seua terra, Almeria. Explica David que va ser precisament la dona de Pepe qui li va animar a presentar-se al càsting per a l'orquestra quan ell tan sols tenia 18 anys.

Malgrat el seu pas posterior per l'acadèmia de OT, gràcies al com el cantant va saltar a la fama, David sap que va ser en l'orquestra Expressions on va començar a forjar el seu futur. «En l'orquestra Expresiones ho vaig aprendre tot sobre la música, vaig explorar escenaris, vaig descobrir el desenvolupament de la meua veu i vaig conèixer a unes persones que es van convertir en grans que companys i en la meua pròpia família», compte.

  

  

És per tot açò pel que el cantant ha dedicat aquestes boniques paraules a un dels seus primers companys en el món de la música, unes paraules que acaba amb un bonic agraïment: «Fins a sempre Pepe. Gràcies per marcar la destinació de la meua vida».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Ja se sap com va morir l'home soterrat en un pis a València" "ATENCIÓ: 8 ferits en un autobús de l'EMT a València"