Declarats dos incendis pr貌xims al Parc Natural de l'Albufera de Val猫ncia

L'incident ha obligat a decretar la situaci贸 1 del Pla Especial del Risc d'Incendis Forestals (PEIF)
Declarats dos incendis molt prop del Parc Natural de l'Albufera de Val猫ncia | Viquip猫dia

Esta vesprada, cap a les 15.30 hores, s'han produ茂t dos incendis de matolls en el terme municipal de Cullera, en la comarca de la Ribera (Val猫ncia), molt prop del Parc Natural de l'Albufera.

Segons ha avan莽at el diari 'Levante-EMV', els fets s'hi han produ茂t en el mateix parc, i l'altre en el Mareny de Sant Lloren莽, en la mateixa comarca. La proximitat d'un dels incendis en l'Albufera ha obligat a decretar la situaci贸 1 del Pla Especial enfront del Risc d'Incendis Forestals (PEIF).

Per extingir el foc originat en el Parc Natural de l'Albufera s'ha despla莽at una dotaci贸 de bombers del Consorci Provincial, un helic貌pter, una unitat de bombers forestal, una autobomba i un agent mediambiental. D'altra banda, fins a Mareny de Sant Lloren莽 s'ha portat una dotaci贸 de bombers i un helic貌pter de la Generalitat.

Una situaci贸 d'emerg猫ncia 1 significa que hi ha un incident provocat per un o diferents incendis forestals que, a causa de la seua evoluci贸, poden afectar greument a b茅ns forestals, i a dem茅s, afectar a la poblaci贸.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Confisquen 3.000 peces de roba falsificades en Crevillent" "Greu ferit un motorista en un accident en Vilavella"