Detenen un reclús a l'Estació d'Autobusos amb droga amagada en una motxilla

La Unitat Canina s'atura a l'estació d'autobusos a un reclús en permís que transportava haixix i heroïna per ser distribuïda a la Presó de Villena

La Unitat Canina de la Policia Local d'Alacant ha detingut a l'estació d'autobusos a un reclús, home de 34 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença d'estupefaents, a què li van intervenir 31 grams d'haixix i 40 d'heroïna, distribuïts en tres glans i dotze paquets llestos per a la seua distribució.

La droga, era transportada oculta dins d'una motxilla, a l'autobús que procedia de Benidorm amb destinació Villena, per a ser distribuïda al Centre Penitenciari. Així com els agents també van detenir a esta intervenció al seu acompanyant, una dona de 45 anys, per un delicte a la Llei d'Estrangeria.

Els fets van passar la vesprada del 8 de juliol, al voltant de les 16.05 hores, quan un agent juntament amb el seu ca GUS es trobaven pentinant les andanes de l'Estació d'Autobusos amb un dels dispositius que realitza en horaris aleatoris per prevenir el trànsit, consum i la tinença de substàncies estupefaents.

Segons fonts policials els agents inspeccionen la cua d'un dels autobusos provinent de Benidorm, quan GUS, el gos ensinistrat per a la detecció de substàncies estupefaents, al rastrejar els equipatges, s'atura davant d'una maleta marcant, de manera que els agents sol·liciten que els acompanye per fer una revisió dels equipatges identificant a estes dos persones.

Agents policials després d'identificar el propietari de la maleta, i en el trasllat a la cambra de seguretat habilitat per a inspeccionar-la, manifesta que es disposa a agafar l'autobús amb destinació Villena, ja que està intern al centre penitenciari, i que el que transporta és per als seus companys de presó i que l'ha de repartir.

Els agents procedeixen a l'obertura de l'equipatge, localitzant a la butxaca d'una motxilla, 31 grams d'haixix i 40 d'heroïna, distribuïts en tres glans i dotze paquets.

Per tals fets la Policia Local d'Alacant va detenir este home, per un presumpte delicte contra la salut pública i tinença d'estupefaents, que va ser informat dels motius de la seua detenció així com dels drets que l'assisteixen, així com a la seua companya per un presumpte delicte Llei d'Estrangeria, i es demana la col·laboració al Cos Nacional de Policia, per traslladar als dos detinguts a la Comissaria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor ofegada una dona de 89 anys en una platja de La Vila Joiosa" "Assassinen a un jove de quatre punyalades en un túnel per als vianants"