Detinguda una cuidadora per estafar a la septuagenària que estava a càrrec seu

Va realitzar 15 reintegraments en caixers automàtics i quatre compres en diferents establiments

La Policia Nacional ha detingut en la localitat valenciana de Gandia a una dona de 52 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa, després de pel que sembla sostraure més de 2.000 euros a la dona de 71 anys a la qual cuidava, emprant sense el seu consentiment la seua targeta bancària, amb la qual va realitzar reintegraments en caixers i compres en comerços.

Els fets van tindre lloc el mes d'abril passat. Una dona de 71 anys va contractar una cuidadora després de patir una lesió de maluc i esta presumptament va tindre accés a la seua targeta bancària i al codi PIN d'esta.

La víctima es va adonar poc després que en el seu compte bancari constaven fins a 15 reintegraments en caixers automàtics i quatre compres en establiments comercials que ella no havia realitzat, ascendint el valor total del defraudat a 2.132 euros.

Els agents, després de les investigacions dutes a terme, van aconseguir finalment localitzar a la sospitosa, que va resultar la ser la pròpia cuidadora de la víctima, la qual ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'estafa.

L'arrestada, amb antecedents policials, ha quedat en llibertat una vegada sentida en declaració, no sense abans ser advertida de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sostrauen 125.000 kg de cítrics i 163.000 kg de caquis a la Ribera Alta i Baixa" "ALERTA: detecten residus d'òxid d'etilé en un additiu dels gelats"