Detingudes 6 persones per diferents delictes a Xiva, Xest, Bunyol i València Ciutat

En el marc de l'operació “TETRABOLA”, s'ha procedit a la detenció de 6 persones, implicades en els delictes de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes i defraudació de fluid elèctric

La Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria, en concret l'equip de Policia Judicial, en el marc dels serveis orientats a previndre i perseguir el tràfic de drogues, ha desenvolupat l'operació “TETRABOLA”, procedint a la desarticulació de diversos punts de venda de drogues, en les localitats de Xiva, Xest, Bunyol i València, i a la confiscació de gran quantitat de substàncies estupefaents entre elles speed, haixix, marihuana i cocaïna i altres efectes relacionats amb l'activitat il·lícita esclarida.


La Guàrdia Civil de Riba-roja de Túria va tindre coneixement des de principis d'estiu, d'una intensa activitat delictiva relativa al tràfic de drogues, que incloïa la defraudació de fluid elèctric per a cultivar marihuana, així com l'ocultació de cocaïna, MDMA, Speed i èxtasi, per a procedir a la seua distribució en les diferents poblacions esmentades.

Es va començar a treballar en la hipòtesi de l'existència de punts de venda en els domicilis dels components del grup criminal.
Després de realitzar la investigació sobre este tema, es detecta l'existència d'estos punts de venda en diversos habitatges de les localitats de Xiva, Xest, Bunyol i València la qual i de manera constant, acudeixen persones suposadament a comprar drogues.


Amb tot això, es decideix iniciar l'operació “TETRABOLA”, amb l'objectiu de desactivar els punts de vendes de drogues existents en estes localitats.


Finalment, el passat 19 de maig, es van realitzar 3 entrades i registres en habitatges diferents que els autors usaven per a l'elaboració i venda de substàncies estupefaents, detenint-se a 6 persones.


Per part dels agents es va procedir a l'aprehensió d'aproximadament 2500 grs de Speed, 300 grs de cocaïna en dosi per a la seua distribució, 68 grs de MDMA, 35 grs d'haixix, 1800 grs de mariguana en cabdells en dosis per a la seua distribució, diverses pastilles èxtasis, 1 revòlver, 8 cartutxos llestos per al seu ús, 1 rèplica fusell d'assalt.


De les labors operatives desenvolupades, es va poder identificar als habitants dels habitatges així com constatar que estos domicilis eren utilitzats com a punts de venda de drogues amb un gran nombre de “clients”.


A conseqüència d'esta operació, els Agents de l'Equip Judicial de Riba-roja de Túria, juntament amb la USECIC de la comandància de València, van procedir a la detenció de 6 persones d'edats compreses d'entre 16 i 45 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes de pertinença a grup criminal, Delicte de Tràfic de Drogues, Delicte de Tinença il·lícita d'Armes, Delicte de Coaccions i Delicte de Defraudació de Fluid Elèctric.


La Guàrdia Civil dona per desmantellat diversos punts de venda de substàncies estupefaents en diverses localitats de la província de València.

Les diligències i els detinguts han sigut entregades en el Jutjat d'Instància i Instrucció núm. 4 de Requena.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home homosexual ha de ser operat d'urgència després de patir una atac múltiple" "Rescaten a un home amb helicòpter en lesionar-se la cama en la Sierra Calderona"