Detingut per agredir a la seua parella en València

Una testimoni de la baralla ha avisat a la Policia Local
El xic la va agredir enmig del carrer | Pixabay

Agents de la Policia Local de València han detingut a un xic de 34 anys per, presumptament, agredir a la seua parella, una xica de 30 anys, en el transcurs d'una discussió, davant de testimonis que van alertar dels fets a la Policia.

Els fets han passat esta nit de dissabte, cap a les 23.20 hores, quan els agents van ser avisats per la Sala del 092 per a que es dirigiren al lloc a on, pel que pareix, s'estava produint l'agressió d'un xic a una xica i un testimoni va demanar presència policial, han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Una volta en el lloc, els policies es van entrevistar amb la xica, qui va manifestar que havia discutit amb la seua parella per problemes familiars i que ell li havia cridat arribant, en un moment donat, a llevar-li violentament el telèfon mòbil per a evitar que fera una telefonada.

El detingut va negar l'agressió

Per part seua, el sospitós va declarar als agents que s'havia posat bastant nerviós i alterat, que havia corregut davant de la seua parella però que en cap moment li havia arribat a pegar.

Finalment, quan els policies van entrevistar a la testimoni, ella va declarar que havia vist com el xic el telèfon contra la dona. Quan la va vore, segons el seu relat, va eixir corrent darrere d'ella, la va agafar del braç, va intentar llevar-li el mòbil i li va pegar dos colps en la cara. Davant d'estos fets, els agents de la Policia Local van procedir a detindre al sospitós, que va ser traslladat a dependències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a una treballadora que li va demanar que usara la mascareta en València" "Vídeo: Rescat d'un xic ferit en el barranc de Bolulla"