Detingut un sospitós per l'assassinat de la dona trobada morta a Borriana a l'abril

La investigació ha estat portada a terme per la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló

La Guàrdia Civil ha detingut un home en qualitat de sospitós per l'assassinat d'una dona de 41 anys el passat mes d'abril a Borriana segons ha informat la Comandància Provincial en un comunicat.

La detenció es va produir este dimarts segons les mateixes fonts, que de moment no han precisat ni l'edat ni els vincles del detingut amb la dona assassinada.

Cal recordar que el dia 22 d'Abril del present any, a la localitat de Borriana, va aparéixer al "Camí Vell de la Mar" el cos sense vida d'una dona.

Agents de la Guàrdia Civil pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló, van iniciar llavors una investigació per a l'esclariment dels fets i circumstàncies de la mort, que després de dos mesos d'intenses investigacions van culminar el dia 29 del passat mes de juny amb la detenció a la població de Borriana d'un home com a suposat autor d'un delicte d'homicidi.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han estat lliurades en els Jutjats de Vila-real.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un treballador al caure d'un pont en obres a Riba-roja" "Troben a una dona lligada de mans i cremada viva al costat del seu bebé a Espanya"