Detingut per entrar a furtar amb una navalla a una tenda de sabates en Benetússer

Els fets s'han produït a última hora de la vesprada
Entra a robar en una tenda de sabates de Benetússer | Oleguer Domènech.

 

La Guàrdia Civil, en el marc de l'Operació “VALSERA” realitzada per part d'agents del Lloc Principal d'Alfafar, ha detingut a un home, de nacionalitat espanyola de 31 anys, com a responsable d'un robatori amb violència en la localitat de Benetússer, en l'Horta Sud (València). 

 

El detingut va esperar a que se n'anaren els clients a última hora de la vesprada i va atacar a la treballadora quan estava soles, amenaçant-la amb una navalla per a intimidar-la i després agredir-la. La resistència de la treballadora, els crits demanant ajuda i la poca gràcia de l'atracador per a obrir la caixa registradora van evitar que poguera emportar-se alguna cosa.

 

La dependenta va eixir després del lladre i va poder vore el vehicle en el que l'home va fugir i va memoritzar part de la matrícula. Gràcies al desplegament realitzat pels agents de la Guàrdia Civil d'Alfafar s'ha conseguit detindre al presumpte autor dels fets. El detingut ha passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció no 5 de Catarroja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!