Detingut per sis robatoris en habitatges en els municipis de Montroi i Real

Els investigadors van trobar, en el domicili del suposat autor, diversos martells pneumàtics, caladores, desbrossadores, trepants, una bicicleta i eines industrials amb un valor total de més de 2.500 euros


La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola, per 6 delictes amb robatori amb força en habitatges usats com a segones residències en les localitats de Montroi i Real.


L'operació va començar el mes de juny passat, quan agents de la Guàrdia Civil de Llombai van recepcionar diverses denúncies per robatoris en diferents cases dels municipis de Montroi i Real.


L'autor sempre procedia de la mateixa forma, forçava el pany de la porta o garatge de l'habitatge i, una vegada en el seu interior, sostreia diferents efectes, però, fonamentalment, tota maquinària agrícola i d'obra.


Fruit de la investigació, els agents van aconseguir trobar un comerç de segona mà, en un municipi pròxim a les localitats dels robatoris, diferent material sostret i reconegut per alguns denunciants.


El dia 14 de setembre, després de la localització del domicili del suposat autor dels fets en la localitat de Motroy, els investigadors van procedir al seu registre trobant, ocult en un entresolat, més objectes sostrets en els robatoris.


Entre els diversos materials i instruments que els agents van trobar hi havia diversos martells pneumàtics, caladores, desbrossadores, trepants, una bicicleta valorada en 1.800 euros i eines industrials.
Eixe mateix dia, la Guàrdia Civil de Llombai va detindre al propietari d'este habitatge, un home de 41 anys, de nacionalitat espanyola, per 6 delictes amb robatori amb força.


Una vegada que els investigadors van formalitzar l'aprehensió del material robat, valorat en més de 2.500 euros, va ser retornat als seus legítims amos.


Les diligències i la persona detinguda han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Picassent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Cancel·lats temporalment tots els vols a La Palma a causa de la cendra en suspensió" "Espectacular explosió en el volcà de la Palma en Cumbre Vieja"