Detinguts dos homes per violència masclista i una parella per agredir-se mútuament en València

Les agressions s'han produït enmig del carrer

Un xic i una xica han sigut detinguts esta passada matinada de dilluns per la Policia Local de València per agredir-se mútuament després de mantindre una discussió. Als dos joves, de 22 anys, se'ls imputa un delicte de violència domèstica. Els fets s'han produït al voltant de les 4.00 hores de la matinada quan una telefonada ha alertat el 092 de que dos persones s'estaven barallant en el barri valencià de Torrefiel. Fins al lloc de l'agressió s'han desplaçat els agents per tal de comprovar i aturar la baralla. Una vegada allí, la parella ha explicat a la Policia que havien discutit i s'havien començat a agredir mútuament. No es descarta que es tracte d'un cas de violència de gènere. Un familiar present en el domicili on ha començat la baralla ha corroborat els fets. 

Primerament, han sigut traslladats a un centre mèdic per a ser atesos dels colps que els dos tenien en el cos, posteriorment els dos han sigut detinguts. Per altra banda, la Policia Local ha informat també d'altres dos detencions per violència masclista ocorregudes el passat 1 de novembre a la capital. La primera es va produir en el centre, en el barri de Ciutat Vella, a les 3.00 hores de la matinada quan una patrulla va escoltar a un grup de persones cridar que estaven pegant a una dona, per la qual cosa s'aproparen i van descobrir un home de 40 anys pegant i sacsant a una dona. Els agents van aturar l'agressió i a continuació van detindre el maltractador.

Per altra banda, una altra detenció es va produir eixa mateixa nit però al voltant de les 5.00 hores de la matinada, quan la Policia de Patraix va ser alertada que una jove estava sent agredida per la seua parella, per la qual cosa de seguida es van desplaçar fins al lloc dels fets i van separar la parella que estava forcejant en eixe moment, mentre ella intentava deslliurar-se d'ell. La víctima en aquest cas, va ser una jove de 20 anys, que els va explicar que havia discutit amb la seua parella, un jove de 27, i que a continuació li havia colpejat en la cara i en el cos. A més, un testimoni que va intentar defendre i auxiliar la jove també va ser agredit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home és sorprés caçant aus amb el mètode il·legal de 'l'enfilat' a Castelló" "Incauten més de 80 kilos de polp il·legal a Castelló"