Detinguts per estar passant droga en mitat carrer en València

Un dels detinguts va intentar escapar de la policia
Els tres detinguts portaven droga damunt | WIKIPEDIA

Agents de la Policia Nacional han detingut este diumenge, en només dos hores, a tres persones com a presumptes autores d'un delicte de tràfic de drogues, després d'observar que estaven «passant» droga quan els policies feien les faenes de vigilància en València.

Els agents han intervingut un total de 20 grams de, pel que pareix, cocaïna, i 850 euros, segons fonts policials, que han indicat que en una les intervencions, el sospitós es va donar a la fugida i va intentar desfer-se de la substància.

Els tres fets es van produir entre les 11.30 hores del matí i les 14.00 hores del migdia quan els agents que feien les faenes de prevenció van observar en dos dels casos, a dos persones reunides en el carrer i en l'altre, a dos persones dins d'un cotxe.

Un dels detinguts va intentar escapar

En els tres casos, van preguntar a les persones el perquè es trobaven en el carrer en l'actual estat d'alarma, sense poder donar una justificació coherent, i fins i tot intentant fugir un d'ells, al mateix temps que tirava alguna cosa. Els agents el van pillar a pocs metres i van recuperar un embolcall, de 2,2 grams de cocaïna, a demés de trobar-li 310 euros. En les altres dos intervencions els agents els van localitzar als detinguts 10,5 grams de, pel que pareix, cocaïna i 520 euros.

Dels detinguts, sense antecedents policials, dos han passat a disposició judicial, mentres un altre, després de ser sentit en declaració, va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant de l'autoritat judicial quan per a això fora requerit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a 7 adolescents reunits en un parc en ple confinament en Vinaròs" "Rescaten a un gall utilitzat en baralles en València"