Desmantellen una organització criminal dedicada al tràfic de drogues en Almussafes i Benifaió

8 persones implicades en estos delictes

Imatge d'arxiu de droga
Els detinguts han sigut acusats d'un delicte de tràfic de drogues | Pixabay

La Guàrdia Civil d'Almussafes, en la comarca de la Ribera (València), en el marc d'un operatiu ha desmantellat una organització dedicada al tràfic de drogues en diferents punts d'Almussafes i Benifaió.

Segons han confirmat fonts policials, des de primers de març, s'estava investigant una possible xarxa de tràfic de drogues, que exercia la seua activitat il·legal en cases d'estes localitats. 


A conseqüència d'estes investigacions per part dels agents es va poder determinar que es tractava d'un grup organitzat format per 8 persones. Es van dur a terme 7 registres en domicilis confiscant-se diferent quantitat de cocaïna, marihuana, a demés de 6 vehicles, 15 mòbils, i diners falsificats.

8 persones detingudes 

Per tots estos fets es va procedir a la detenció de 8 persones, 7 hòmens i una dona d'edats compreses entre els 25 i 61 anys tots espanyols, per la seua presumpta participació dels delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminalfalsificació de moneda.


Amb este operatiu s'ha conseguit desmantellar esta xarxa que usava 7 domicilis en Almussafes i Benifaió com a punts de venda de droga. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2  de Carlet.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari