Demanen evitar la difusió d'informacions 'no oficials' sobre la desaparició de la jove de 15 anys

En menys de 24 hores des que s'alertés de la seua desaparició els bulls a les xarxes ja l'han situat a Còrdova, i fins i tot han parlat de 'muntatge'

La desaparició d'una menor de 15 anys de Massamagrell i l'alerta donada per la família i per demanar la col·laboració ciutadana ja ha fet que en poc temps les xarxes socials s'omplin de comentaris que la situen a diferents llocs i que familiars hagen de demanar 'prudència' a l'hora de compartir informacions per esta via.

Tot i que és cert que com totes les desaparicions d'este tipus s'obren diferents hipòtesis i línies de recerca, i en alguns mitjans ha transcendit que es podria tractar d'una desaparició voluntària, el mateix Facebook de l'ajuntament fa una crida a evitar difondre informacions no contrastades.

No obstant, sí que es parla d'una trucada que hauria rebut la seua mare, dimarts a la nit i en què li indicava que necessitava ajuda, i que la mateixa mare de Lucía ha confirmat este migdia a València Diari assegurant a més que no té més notícies.

De moment, i segons fonts oficials, continua la investigació de la Guàrdia Civil sense que se'n confirmen més informacions. De fet, l'alcalde del municipi, ha estat parlant amb els seus pares este matí i a la caserna de la Guàrdia Civil que confirmen que continua oberta la investigació.

Cal recordar que hores més tard de la petició de recerca i difusió van començar a circular informacions contradictòries que la pròpia família de la menor va haver de desmentir i que asseguraven que ja havia aparegut i era a casa seua Pobla de Farnals, de manera que moltes persones van demanar que s'actualitzaren les dades si això era cert per cessar en la difusió.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un incendi arrasa un habitatge a Alacant" "Busquen a una xiqueta de 15 anys desapareguda a Massamagrell"