Dissolen una festa il·legal a l'Eliana amb 20 joves

Els agents de la Policia Local van identificar 7 dels participants, amb edats compreses entre 21 i 33 anys

La Policia Local de l'Eliana ha impedit la celebració, este passat dissabte 17 d'abril, d'una festa il·legal en un complex residencial del municipi. Els fets van ocórrer passades les 10 de la nit quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents reben la telefonada d'una persona que havia sigut convidada a una festa convocada a través de les xarxes socials.

Després de les comprovacions pertinents, dos dotacions municipals es van presentar al lloc dels fets gràcies a la col·laboració i bona disposició del responsable de l'establiment. Els agents van accedir a l'interior on van comprovar la presència d'un total de 20 joves, dels quals van aconseguir identificar finalment a 7 homes d'entre 21 i 33 anys, donant-se la resta a la fugida.

Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, “gràcies al treball de la Policia Local i a la col·laboració ciutadana, s'ha pogut evitar una celebració que haguera generat gran perjudici per als veïns del voltant a més de possibles contagis, al mateix temps que s'ha complit la llei i la normativa vigent enfront de la Covid-19”.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dissolen 39 festes il·legals i 24 botellons a Alacant" "El Suprem confirma la condemna als directius de la CAM"