Dos agents de policia troben a un home desorientat enmig de la carretera en Serra

L'home estava ingressat en un hospital i se n'havia anat
Han trobat a l'home desorientat | Cedida

Dos agents de la Policia Nacional han auxiliat en la localitat de Serra, en la comarca del Camp de Túria (València), a un home de mitjana edat que es trobava desorientat deambulant per la carretera, qui havia conseguit eixir de l'hospital a on es trobava sense que els sistemes de seguretat l'haguera detectat.

Els fets han passat este matí de dijous quan dos policies es dirigien cap a un hospital de la localitat de Serra per a fer l'expedició de DNI a persones que es trobaven ingressades en este centre davant de la impossibilitat de desplaçar-se ells per a tal tràmit, quan s'han trobat a un home en pijama caminant per la carretera, totalment desorientat, i que corria el risc de ser atropellat.

Immediatament els policies han parat per a auxiliar a l'home, i després de preguntar-li per la seua situació i vore que portava una polsera en la nina amb un dispositiu incorporat, han conseguit saber que l'home havia eixit de l'hospital i que anava «cap al centre» del municipi.

Davant d'esta situació, els agents l'han traslladat fins a l'hospital a on després d'entrevistar-se amb el personal han sabut que este hauria eixit en el moment menys pensat, i al no fer ús de cap dels accessos habilitats del centre, la polsera que portava en la nina no hauria detectat la seua eixida. Finalment, l'home ha sigut ingressat per a seguir amb el seu tractament mentres el personal del mateix ha agraït als agents la seua faena.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu ferit un motorista en xocar contra un cotxe en Torrevieja" "Busquen entre la runa l'amo d'una casa on hi ha hagut una explosió de gas en Torrevieja"